16 Şubat 2014 Pazar

Mustafa Dündar, Demirtaş'ta vatandaşı dinledi

Demirtaş meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Dündar, bir yandan bölge sakinlerinin sorunlarını, istek ve önerilerini dinledi, bir yandan da Demirtaş'ta yapılan hizmetleri anlattı. Beldelerin kapatılmasının ardından Osmangazi'ye bağlanan Demirtaş'ın, planlı yapılaşma ile ilçenin en hızlı gelişen mahallelerinin başında geldiğini belirten Dündar, "Demirtaş, gerçekleştirdiğimiz yatırımlarla bir çekim merkezi oldu. Alt ve üst yapı sorunlarının çözüldüğü, çıkmaz sokakların bir bir açıldığı Demirtaş, devam eden projelerimizle de farkını ortaya koyuyor" dedi.
Demirtaş mahallesinin çehresini değiştirecek projelerin başında gelen meydan düzenlemesi ile ilgili çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini ifade eden Dündar, "Toplam 15 bin metrekarelik bir alanı kapsayan Demirtaş meydanı, içerisinde yer alacak park alanı, yürüyüş yolları, yeşil alan ve camisi ile bölgeyi tamamen değiştirecek. Hafta sonu açtığımız Demirtaş Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, yalnızca Demirtaş değil, Osmangazi ilçe tarihinin en büyük bütçe ve hacimli işlerinden birisi oldu. İçerisinde trap ve skeet poligonu, çocuk parkı, yürüyüş yolları çocuk parkı gibi alanların bulunacağı, 31 bin 575 metrekarelik alanıyla Türkiye'nin en büyük ve en modern tesisleri arasında yer alacak olan Atıcılık ve Trap tesislerimiz, Demirtaş'a değer katacak, Demirtaş'ı cazibe merkezi haline getirecek. Klasik hizmetlerin artık konuşulmadığı Demirtaş'ta, 7 bin metrekare alandan kuracağımız kültür merkezi ile de, mahalle halkının kültürel ve sanatsal faaliyetleri için güzel bir merkez inşa etmiş olacağız" dedi.
Osmangazi Belediye başkanı ve Başkan adayı Mustafa Dündar, Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, parti teşkilatı ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirdiği ziyaretinde, esnafı da unutmadı. Demirtaş meydanı ve çevresindeki esnafı tek tek dolaşan Dündar, esnafların sıkıntılarına kulak verdi. Yürüyerek dolaştığı Demirtaş'ta, Barbaros mahallesinde de vatandaşlarla oturup sohbet eden Dündar, Demirtaş'la ilgili çalışmalarının kesintisiz bir şekilde süreceğini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder